algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
23°

Els sindicats mantenen l'amenaça de recórrer l'aval del Govern sobre Yanko

El portaveu d'UGT al conflicte de Yanko, Manuel Pelarda, manté la seva amenaça de demanar al jutge que deixi en suspens l'aval que el Govern de les Illes Balears té sobre la marca per a què aquesta surti a subhasta amb la resta de béns de l'empresa. Els sindicats rebutgen així les opinions del conseller de Comerç i Indústria, Josep Joan Cardona, que adverteix que aquest «és un camí perillós» perquè pot suposar perdre definitivament la marca.

El conseller Cardona i el batle d'Inca, Pere Rotger, negocien amb un grup d'empresaris de la ciutat la compra de Yanko per a què la marca no surti d'Inca però en cas que els sindicats facin efectiva la seva amenaça aquest acord de compra no serà possible.

Manuel Pelarda explicà que «no ens tenen informats d'aquestes negociacions però el que diuen no té ni cap ni peus». «El batle d'Inca diu que volen comprar Yanko i quedar-se amb els treballadors però esperen que el jutge es pronunciï i els treballadors tenguin l'atur», afegí el portaveu d'UGT.

Manuel Pelarda assegurà que «quan diguérem el que diguérem (que demanaríem la suspensió de l'aval) ho vàrem dir sabent el que fèiem, o juguem tots o ho deixam anar. El batle d'Inca, Pere Rotger, diu que un grup d'empresaris està disposat a quedar-se amb els treballadors però creiem que es refereix als 25 llocs de feina que també està disposat a mantenir el jutge».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.