nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
26°

Veïns i PSOE denuncien que a Cala Murada s'hi fan obres fora de temps

L'ordenança diu que no se'n poden fer de l'1 de maig al 31 d'octubre


Un grup de veïns de Cala Murada i l'agrupació del PSOE de Manacor denuncien les molèsties que ocasionen unes obres de gran envergadura que s'executen a la via pública, vulnerant les ordenances municipals que estipulen que no es poden executar obres majors des de l'1 de maig fins al 31 d'octubre.

Segons explicaren, les tasques són per connectar 10 habitatges de via Europa amb la xarxa de clavegueram i començaren arran de la denúncia d'un veí, que advertí que fins ara les aigües brutes anaven directament a un torrent.

Els residents i els socialistes criticaren les molèsties que causa aquesta actuació, perquè «hi ha màquines excavant tot el dia», la qual cosa provoca contaminació acústica, pols i fins i tot col·lapses circulatoris. S'ha de pensar que en la temporada estival augmenta el trànsit a la zona i via Europa és l'artèria principal d'aquest nucli costaner.

La portaveu del PSOE, Júlia Román i Ginés Hernández, en nom dels veïns, denunciaren la situació i explicaren que les obres començaren el mes de maig, quan ja estava prohibit, i «a més havien d'estar acabades en quinze dies, però sembla que va per llarg».

D'altra banda, Ginés Hernández volgué denunciar l'estat «d'abandó» que pateix l'àrea costanera. «Les voreres no estan enrajolades, hi ha pals d'electricitat en mal estat i que impedeixen caminar per damunt les voravies, de manera que els vianants n'han de baixar».

Hernández aprofità per denunciar que «l'Associació de Propietaris és l'única que té vida a Cala Murada, perquè la de Veïns està aturada per evitar confrontacions». En aquest sentit, denuncià que la de Propietaris «té subvencions, tot i no poder-ne tenir, ja que gestiona l'aigua del nucli».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.