cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
22°

El PSM demanarà explicacions al Govern pel cas Acción Familiar

Assegura que hi ha una «campanya ferotge» contra la llengua pròpia

B.P.Palma.
El PSM demanarà explicacions al Govern «per la seva política de subvencions contra la normalització lingüística».

El partit considera que Jaume Matas està «alimentant els sectors més rancis i radicals de la dreta antimallorquina».

Aquesta ha estat la reacció del PSM a la notícia publicada per Diari de Balears que Acción Familiar ha rebut 243.000 euros en subvencions en un any i mig.

La diputada Joana Lluïsa Mascaró afirma que aquesta entitat organitza «campanyes contra la normalització lingüística i la derogació del Decret de Mínims». Per això, vol que la vicepresidenta del Govern, Rosa Estaràs, expliqui «quins criteris ha seguit el seu departament per concedir a aquesta entitat els 243.280 euros que ha rebut» de l'Executiu autonòmic.

Mascaró afirma que «el Govern de Jaume Matas està alimentant els sectors més rancis i radicals de la dreta antimallorquina, ja que subvenciona Asociación Familiar i rep al Consolat de Mar la junta directiva del Círculo Balear». Segons Mascaró, «aquesta actitud és irresponsable i molt perillosa».

La diputada nacionalista sosté que «durant tota la legislatura el Govern de Jaume Matas ha creat problemes educatius lingüístics allà on no n'hi havia, la qual cosa demostra la seva irresponsabilitat».

Per Joana Lluïsa Mascaró, «ens trobam davant una clara, ferotge i organitzada campanya» contra la llengua pròpia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.