algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
27°

El Govern evita respondre a les crítiques a Asociación Familiar

Argüelles havia remès a l'Administració per a qualsevol aclariment

La vicepresidenta del Govern, Rosa Estaràs, evità ahir comentar la polèmica originada pels 240.000 euros que el Govern balear ha injectat a Asociación Familiar, entitat contrària a la normativa vigent en normalització lingüística.

José Ignacio Pérez Argüelles, president d'Asociación Familiar (AFA), també refusà ahir comentar les acusacions de què havia estat objecte per part de tots els partits polítics, llevat del PP.

Argüelles manifestà que AFA havia decidit «no fer declaracions» i es remeté a l'Executiu autonòmic per a qualsevol explicació sobre les subvenció que ha rebut.

Diari de Balears publicà diumenge passat que, segons dades de la Conselleria d'Economia i Hisenda, AFA havia rebut del Govern balear més de 240.000 euros en un any i mig. L'oposició i Unió Mallorquina criticaren el volum de les ajudes a una entitat que no té una representativitat acreditada i que, a més, pren posicions contràries a la legislació vigent en matèria de normalització lingüística. En aquest sentit, Rosa Maria Alberdi (PSIB-PSOE) qualificà AFA de «radical» i «irresponsable»; Miquel Rosselló (EU) recordà que «ha fet bandera de la lluita contra el català»; Gabriel Barceló (PSM) acusà el Govern d'actuar com una «repartidora»; Damià Barceló (UM) trobà una «barbaritat» la quantitat de les subvencions; i Joan Lladó (ERC) afirmà que Jaume Matas pagava «manifestacions contra Rodríguez Zapatero».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.