algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Detingut un jove per apunyalar-ne un altre a una discoteca de Palma

La víctima havia recrimitat l'agressor perquè molestava una al·lota

F.R. Palma.
El Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia (CNP) ha dut a terme una intensa investigació per aclarir un delicte d'agressió amb lesions molt greus.

Els fets investigats tingueren lloc en una una discoteca que es troba ubicada a la plaça Gomila de Palma el passat 30 de maig. El principal sospitós de l'agressió, identificat com Luis Z.Z., de 27 anys, ha estat detingut.

La denúncia es va formular l'esmentat dia per part de familiars de la víctima. Segons la denúncia, el jove agredit es trobava a l'interior d'una discoteca. En un moment donat, el jove observà com una jove que estava sent maltractada per un home. El jove es va interposar en la discussió amb la intenció d'auxiliar l'al·lota. L'agressor abandonà llavors la sala abocant serioses amenaces contra la víctima.

La víctima quedà a l'interior del local i, encara que semblava que la discussió no havia tengut més trascendència, en un moment donat, es dirigí al lavabo, on va ser atacat de forma molt violenta pel detingut, que l'apunyalà en repetides ocasions en diferents parts del cos.

El ferit va haver de ser traslladat amb urgència a un hospital, on va ser intervingut quirúrgicament. El Grup d'Homicidis, a través de les manifestacions del jove ferit i de diversos testimonis que es trobaven al local, ha aconseguit identificar i detenir el presumpte agressor, que ha estat presentat davant l'autoritat judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.