cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

L'elaboració de formatges centra una nova edició de la Fira Agrícola

Milers de persones omplen els carrers més cèntrics de la localitat

Son Servera acollí ahir una nova edició de la Fira Agrícola i Ramadera, que aquesta vegada tenia com a primer reclam l'elaboració de formatges. Aquesta iniciativa resultà tot un èxit que, a pesar del retrocés de les feines del camp, serví per donar-les a conèixer.

L'exhibició permeté observar com es muny una vaca i de quina manera s'elabora un formatge de qualitat a partir de la seva llet. Amb els vestits i amb les eines d'un temps, persones d'edat del poble demostraren les seves habilitats. Tot plegat era un punt d'atenció per a visitants i turistes.

Devora les cases de ca s'Hereu hi havia una mostra de diferents animals, des de cabres nanes, passant per ases, someres i gallines, fins a cavalls i conills. A més, incloïa una activitat de «toca, toca» que permetia als més petits estar en contacte amb els animals. Tampoc no hi mancà l'elaboració de productes de llata.

La Fira fou presidida pel batle, Damià Ripoll, acompanyat per la consellera d'Agricultura del Govern, Margalida Moner; el conseller d'Economia i Hisenda del Consell de Mallorca, Miquel Àngel Flaquer; el batle de Capdepera, Joan Ferrer, i regidors de diferents ajuntaments veïns.

El programa comprenia una actuació castellera dels Al·lots de Llevant i dels Castellers de Mallorca. Els xeremiers locals acompanyaren els nins i les nines de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Son Servera en un concert apassionant a la plaça de Sant Joan que féu les delícies dels assistents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.