cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

Grande pagarà devers 6 milions d'euros per l'antic solar de l'EMT

La xifra inclou un trast de l'Arenal que l'empresari cedirà a Cort

L'Ajuntament i l'empresari Vicenç Grande han arribat finalment a un acord perquè el president del Reial Mallorca compri l'antic solar que l'EMT posseeix a Son Castelló.

«Devers 6 milions d'euros arribaré a pagar per aquest immoble municipal», assegurà ahir Grande. La compra serà efectiva abans de dia 30 de juliol.

L'empresari i la màxima institució local han fermat l'acord després de setmanes de negociacions.

La xifra dels 6 milions inclouen el valor d'un solar d'uns 1.000 metres quadrats que Grande posseeix a l'avinguda Amèrica de l'Arenal i que, per aquest acord, passarà a ser propietat municipal.

Recordem que d'ençà que la seu de l'EMT es traslladà de Son Castelló a Son Llàtzer durant l'anterior legislatura, el solar quedà sense cap utilitat municipal.

Actualment, aquest espai és utilitzat com a aparcament pels treballadors de la Conselleria de Treball i Formació, gràcies a un acord signat el maig de l'any passat.

Una probabilitat és que els terrenys que Cort obtindrà, mitjançant el conveni, a l'Arenal, es destinin a la construcció d'un centre cultural de barriada.

Recordem que una de les prioritats de l'equip de govern durant aquesta legislatura és estendre la xarxa d'infraestructures municipals a tots els barris de Ciutat.

Aquesta no és la primera vegada que fa servir el sistema de permuta per adquirir o vendre un bé immoble.

De moment, és un misteri el que Grande fa comptes fer amb aquest immoble, que aviat passarà a ser de la seva propietat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.