algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

L'assemblea de Sa Nostra ratifica les retribucions de l'expresident

Alzamora considera conclosa la denúncia dels representants sindicals

L'assemblea general de Sa Nostra ratificà per «àmplia» majoria el conveni signat amb la Universitat de les Illes mitjançant el qual l'expresident de l'entitat, Llorenç Huguet, cobrava una retribució, tal com explicà l'actual president de l'entitat, Fernando Alzamora.

Els representants dels treballadors de la caixa d'estalvis denunciaren en el seu moment que no s'havia informat l'assemblea d'aquest acord amb la UIB. Amb la votació duita a terme ahir, Alzamora considerà tancat aquest tema, motiu de conflicte durant el darrer procés electoral de Sa Nostra.

Per altra banda, durant l'assemblea es llegí la memòria del Comitè d'Ètica, ens que controla la gestió de l'entitat, però Alzamora no va voler donar-ne cap detall i eludí la pregunta de quines havien estat les seves actuacions en el darrer any. Sobre la modificació d'aquest Comitè, afirmà que la possibilitat continua en estudi i que en cas de canvis es traslladaran a l'assemblea, que és l'únic òrgan que ho pot aprovar. No féu declaracions tampoc sobre la denúncia dels treballadors envers aquest tema.

La sortida dels representants dels empleats de l'assemblea fou si més no sorprenent. Tot i que sabem que la situació dins l'entitat és tensa, fugiren de la premsa i es negaren a fer cap comentari.

El director general de Sa Nostra, Pere Batle, féu una resum del darrer exercici de l'entitat, durant el qual assenyalà que s'han complert les expectatives. Els beneficis abans d'imposts han estat de 76,3 milions davant els 70,9 de 2004.

Batle destacà l'increment del 77,88 per cent de beneficis en el primer trimestre de 2006, gràcies a les inversions en empreses cotitzades i a les desinversions en empreses participades madures, pels quals han obtingut millors resultats dels prevists.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.