cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
33°

Salut destina 50.000 euros per tal de prevenir els efectes de la calor

S'informarà els ciutadans sobre els perills de les altes temperatures

M. QUES. Palma.
La Conselleria de Salut i Consum destina 50.000 euros a finançar la campanya «Fràgil», que pretén informar els ciutadans sobre els perills de la calor, a més de posar en marxa els dispositius necessaris per actuar en el cas que es registrin problemes de salut associats a les altes temperatures.

La Conselleria començarà l'1 de juny la difusió de missatges emmarcats en aquesta iniciativa, inclosa en una campanya més àmplia, «Estiu amb salut», que preveu un increment de personal i de recursos sanitaris. El motiu és que «en aquesta estació la població de les Illes augmenta per l'arribada de turistes, afegí.

En la roda de premsa d'ahir per presentar la campanya «Fràgil», la responsable de Salut i Consum, Aina Castillo, destacà la importància de beure líquids i de no realitzar exercici físic durant les hores en què les temperatures són més elevades, a fi de prevenir-ne els efectes nocius sobre la salut.

Castillo informà de les precaucions en relació amb el sol, sobretot entre els infants, i recomanà evitar les activitats a l'aire lliure entre les 11.00 i les 16.00 hores, que és el període del dia amb més radiació solar.

Quant a la seguretat alimentària, destacà la importància de rentar la fruita i la verdura, de no trencar la cadena de fred dels aliments i de tenir així mateix un esment especial amb els ous.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.