algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

L'Ajuntament fa retirar 44 cotxes que estaven abandonats a la via pública en un sol dia

El regidor de Trànsit i Tranports, Carlos Veramendi, donà a conèixer ahir que dilluns passat Cort va posar en marxa la retirada massiva de vehicles abandonats a la via pública que la seva àrea havia previst.

Aquesta actuació s'està duent a terme de manera conjunta entre Emaya, l'Institut Municipal d'Innovació, Mobilitat i la Policia Local.

En total, dilluns, foren 44 els vehicles retirats a les zones de la Platja de Palma i al Llevant de la ciutat. Tres s'encarregaren de dur-los al dipòsit municipal de Son Reus.

El regidor Veramendi recordà que l'Ajuntament considera els cotxes abandonats com a residus sòlids urbans si els manca algun element indispensable per a la seva mobilitat, com ara un roda.

El cost del procés, que s'anomena de descontaminació, és exactament de 260,47 euros, que hauran de ser pagats de manera sencera pels propietaris del vehicle.

Recordem que dia 27 d'abril va ser aprovat al ple la modificació de l'ordenança fiscal que regula la taxa dels serveis que dóna la grua municipal.

La dita modificació va ser feta per la Regidoria d'Hisenda, ja que és l'àrea que se'n cuida de la recaptació.

L'objectiu bàsic de l'ordenança és fer minvar l'abandonament de vehicles al carrer.

Els cotxes que faci més de dos mesos que es trobin en el dipòsit municipal també seran objecte del procés que en diuen de descontaminació.

En aquest darrer cas el propietari, a més dels dits 260 euros, haurà de pagar, per afegitó, un recàrrec per cada dia que el cotxe haurà estat estacionat al dipòsit de Son Reus.

Feia temps que Cort estudiava una mesura que fes reduir el nombre d'aquests vehicles que es trobaven al carrer. Amb la coordinació de les dues àrees municipals, s'ha fet realitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.