algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
18°

Benvinguts, valents.

Un centenar de familiars i amics dels expedicionaris ompliren ahir la terminal d'arribades de l'aeroport

87724
Els muntanyers mallorquins foren rebuts per Maria Antònia Munar al Consell de Mallorca. | PERE BOTA.

Terminal d'arribades de Son Sant Joan, 17.00 hores, amb el so de fons de tambors i xeremies, més d'un centenar de persones entre familiars, amics, companys i autoritats esperaven ahir l'arribada de l'expedició «Mallorca a dalt de tot», composta pels tres alpinistes, José Antonio Olivieri Oli, els dos Tolos -Calafat i Quetglas-, i pel periodista de Diari de Balears Joan Carles Palos, després d'haver coronat la muntanya més alta de la Terra, l'Everest, el passat dia 18 de maig.

Pancartes amb els lemes «Fent l'Everest heu pujat Mallorca al cim del món. Enhorabona a tots»; «Els mallorquins a dalt de tot» o «Benvingut papà», omplien la zona de la porta F, per on s'esperava que sortís l'expedició.

Foren els familiars més directes, amb les autoritats assistents, els qui pogueren donar la benvinguda als muntanyencs en primer lloc, ja que els reberen a peu de pista, mentre que a la terminal els esperaven amics, companys i els mitjans de comunicació, amb vertadera emoció.

«Aquesta vegada sí» i «enhorabona», esclataren tots els presents amb crits, visques i aplaudiments que retronaren a l'aeroport quan a la fi hi aparegué tota l'expedició amb les famílies. Com és lògic, els més petits no es podien desferrar dels seus pares, a qui feia més de dos mesos que no veien.

Els expedicionaris no s'esperaven aquesta rebuda multitudinària i agraïren a tots els presents el suport que han rebut al llarg de tota l'aventura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.