nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Les obres de la residència estaran enllestides a principis de 2007

El nou edifici tendrà 120 places, de les quals 72 seran concertades

J.M.S/J.S.R. Manacor.
La nova residència per a persones majors de Manacor estarà construïda a mitjan mes de gener de l'any que ve i els usuaris començaran a utilitzar-lo a finals del mes de març. Serà la data en què es durà a terme el trasllat des de les actuals dependències geriàtriques, que seran enderrocades, a excepció de la capella. En el seu lloc s'habilitaran zones verdes i jardins adaptats per a l'ús de la gent gran.

El batle de Manacor, Antoni Pastor; el regidor de Serveis Socials, Rafel Nicolau, i l'encarregat de l'actuació, Juan Manuel Camisón, feren ahir una visita a les obres i anunciaren que «encara que ara sembli difícil», l'obra acabarà a principis de 2007, ja que es compleixen els terminis.

Els treballs tenen un pressupost de set milions d'euros i la residència serà gestionada per una empresa privada durant 38 anys. Quan s'exhaureixi aquest termini, la residència tornarà a ser de propietat municipal.

De les 120 places que s'habiliten, n'hi haurà 72 de concertades amb la Sala per als interns actuals. Nicolau informà que l'empresa té les portes obertes a oferir-ne més a l'administració. De fet, Pastor afegí que «segur que hi haurà més places concertades que pagarà l'administració».

A la residència actual hi ha 72 places i, segons informà Nicolau, la llista d'espera és de 25 persones que «ara mateix estarien disposades a entrar». Així mateix volgué deixar clar que a la nova residència «hi tendran prioritat els manacorins».

No serà aquest el cas de la segona nova residència que s'ha de construir, que resta pendent de la reclassificació dels terrenys per cedir-los a la Conselleria de Presidència. Tendrà 120 places que dependran directament de la llista d'espera general de l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.