algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

La Mostra de Cuina centra l'atenció dels centenars de visitants a la Fira de Maig

Les autoritats inauguraren les obres de remodelació de la piscina municipal

Durant el dia d'ahir, la localitat de Lloret celebrà la seva tradicional Fira de Maig amb un degoteig constant de gent que s'acostà fins al poble. Un dels atractius de la fira era a la plaça, la Mostra de Cuina, en la qual participaren un total de set restaurants del poble.

D'aquesta manera, els veïns de Lloret i els visitants a la fira pogueren degustar plats típics de la zona com el frit de pop, que oferí el restaurant Es Pou; el bacallà al forn, preparat pel restaurant Es Putxet; la porcella del restaurant Can Bernat; el mè rostit del restaurant Sa Comuna; els caragols de Can Jordà o els caragols a la marinera que oferiren en Jaume i na Mari.

Dins el marc de la fira, i després de visitar el centre de la localitat i els diferents expositors, les autoritats es dirigiren al poliesportiu de Lloret per inaugurar les obres de millora de la piscina.

El Consistori al complet, amb el director general d'Agricultura, Joan Carles Torrens; el conseller d'Obres Públiques del Consell, Antoni Pasqual; la directora insular d'Activitats Classificades, Maria Vanrell; el president de la Mancomunitat del Pla, Tomàs Campaner; el conseller Antoni Coll i el president de les Associacions de Gent Gran de la Part Forana, Antoni Niell, visitaren els treballs de millora de la piscina.

El batle de la localitat, Joan Jaume, explicà que «les obres han tengut una durada d'uns tres mesos i han consistit a canviar part de les rajoles de la piscina, adaptar les instal·lacions a la normativa vigent, fer-hi un accés per a minusvàlids, canviar el sistema de depuració i posar nous motors».

El cost total de les actuacions ha pujat a 159.068 euros, dels quals 81.378 euros han estat subvencionats pel Consell de Mallorca a través del Pla d'Obres i Serveis. Per la seva part, l'Ajuntament ha pagat un total de 77.689 euros.

A més, des de l'equip de govern (PP) s'informà que també s'han millorat les pistes de tennis, que ja estan enllestides i que han tengut un cost total de 17.800 euros, que ha pagat íntegrament l'Ajuntament de Lloret.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.