algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Gesma convocarà en breu l'oferta pública de treball per a 77 places

CCOO votà en contra i STEI, UGT i CEMSATSE assoliren un preacord

El Complex Hospitalari de Mallorca, Gesma, ja té aprovades les bases i barems de l'oferta de llocs de feina públics (OPE), cosa que permetrà que en un breu termini s'ocupin 77 places vacants, entre les quals destaquen 28 d'auxiliars psiquiàtrics, 10 monitors de rehabilitació i un tècnic especialista de laboratori.

En un comunicat, fonts de la Conselleria de Salut explicaren que el passat dimarts es varen aprovar les bases i barems de la convocatòria per part de la direcció i el comitè d'empresa amb els vots dels sindicats CSIF i UGT.

Durant la jornada d'ahir, els responsables de Gesma manteniren un nou encontre amb els sindicats, amb la finalitat de concretar alguns dels requisits exigibles, relatius a les titulacions de determinades categories, per poder participar en la convocatòria de les places que es durà a terme en breu. Aquesta reunió conclogué amb un preacord amb els sindicats CSIF, STEI UGT i CEMSATSE, que haurà de ser ratificat pel comitè d'empresa.

Per la seva part, CCOO acusa a la direcció de Gesma en un comunicat de fer una OPE «obscura, injusta per a tots» i que tan sols beneficiarà a alguns, «principalment els amics i familiars de directius».

Aquest sindicat acusa la direcció del Complex Hospitalari de Mallorca de no treure a concurs totes les places que hi ha vacants a l'empresa i que els «exàmens els faran els caps de servei i no un tribunal com ha de ser».

La conselleria negà aquestes acusacions i afirmà que «els exàmens els farà un tribunal, no els caps de servei, que tan sols contribuiran a fer els temaris».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.