algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El rector convoca unes jornades per aturar la violència al carrer

Denuncia l'augment del vandalisme i el consum de drogues juvenil

El rector de Santa Margalida, Guillem Feliu, ha organitzat unes jornades dirigides a les famílies del municipi per tractar d'aturar l'augment d'actes vandàlics i consum de drogues al municipi. Així ho explicà ahir el mateix Feliu, que destacà la importància de la prevenció davant aquest tipus de situacions. «M'he proposat injectar un globus d'oxigen a les famílies perquè és un tema que comença a preocupar», digué el rector.

Les jornades, que comencen el proper divendres, inclouen diferents conferències a càrrec d'experts relacionats amb el món del menor que analitzaran des del tema de les acollides familiars als problemes de l'agressivitat a las escoles, als carrers i a casa, a més de temes policíacs.

Les jornades estan organitzades per la parròquia de la vila amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Margalida, s'Institut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca i el Consell de Mallorca.

«Tot el que un veu i s'escolta, els comentaris dels pares... m'han fet pensar a muntar aquestes conferències per prevenir problemes com l'absentisme escolar, els insults als pares i mestres, la violència familiar, la violència al carrer i a l'escola, les drogues, tots són temes que em preocupen i vull saber el seu perquè», explica el rector sobre la seva iniciativa. Les jornades, que tenen el nom d'Els joves d'avui, pares del demà comencen el 12 de maig a les 21,30 hores al Casal de Cultura de la vila.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.