algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

La Sala inverteix tres milions en una piscina coberta a Cala d'Or

Aquesta és la segona fase del projecte de poliesportiu municipal

Les obres de construcció de la segona fase del poliespotiu municipal del nucli turístic de Cala d'Or ja està en marxa. La Sala ha invertit tres milions d'euros en les obres d'una piscina coberta de primera categoria i de competició i una altra de més petita, ambdues dins el mateix complex esportiu.

Es tracta, doncs, d'una inversió molt important per poder oferir a la llarga uns serveis de qualitat. Val a dir que la nova infraestructura tendrà les mides de les piscines de competició, fet que permetrà que, si s'escau, Cala d'Or pugui acollir campionats de natació de primer ordre en unes instal·lacions de gran qualitat.

El solar que és objecte del projecte també inclou una zona verda que serà dedicada a club de tennis, un equipament esportiu municipal de pistes de bàsquet a l'aire lliure, a més d'una zona urbanitzable residencial. Així, el complex està format per tres grans àrees. La primera es destinarà a vestíbul, administració, cafeteria, vestidors i lavabos generals, gimnàs i magatzem. La segona acollirà les esmentades piscines, un magatzem i unes instal·lacions al soterrani. A la tercera i darrera zona s'hi ubicaran una pista poliesportiva i una galeria perimetral per al públic. En aquesta àrea es concentren els vestidors per a equips i personal, zona de monitors i magatzem.

Un aspecte important del projecte és el que fa referència a l'aprofitament de la gran superfície de coberta per captar energia. Es tracta d'un sistema de captació mitjançant mantes solars que es basa en l'aprofitament de la calor del sol per aplicar-la a l'aigua calenta sanitària i a la climatització de les piscines.

Pel delegat de Cala d'Or a l'Ajuntament de Santanyí, Àlvaro Solana, aquesta forta inversió es deu a donar resposta a les necessitats esportives del nucli, a l'important augment poblacional que ha patit Cala d'Or els darrers anys i l'objectiu de donar continuïtat a la temporada turística cobrint també les necessitats de la població resident i de la població flotant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.