muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

L'àrea d'Urbanisme cedeix un solar per construir-hi un institut d'FP

El centre estarà especialitzat a impartir estudis de nàutica i turisme

Catalina Cirer i el conseller de Treball i Formació, Cristóbal Huguet, firmaren ahir un conveni mitjançant el qual l'Ajuntament cedí un solar a Son Cladera per a la construcció d'un centre d'estudis de formació professional.

L'institut d'FP estarà especialitzat a impartir estudis relacionats amb la nàutica, el turisme i el món de la mar. El solar té més de 6.000 metres quadrats i fins ara era sòl municipal.

Tant Cort com la Conselleria, pensen que un centre d'aquestes característiques és molt necessari per a Palma, ja que és el cinquè port més important de la Mediterrània, amb 1,6 milions de visites al llarg de l'any.

Al centre està previst que s'hi formin professionals que desenvolupin tasques en el sector nàutic. Alguns dels mòduls que s'hi podran estudiar seran: turisme nàutic, seguretat mediambiental marina i del litoral, gestió de residus d'embarcacions, climatologia i canvi climàtic...

La Conselleria pretén que aquest institut es convertesqui en un centre de referència arreu de l'Estat.

El pressupost inicial de les obres és de 1.800.000 euros i ocuparà una àrea construïda de 1.765 metres quadrats, distribuïts en tres plantes.

A la planta baixa s'hi ubicaran les zones comunes i de recepció; a la segona, l'àrea lectiva; i a la tercera, la del professorat.

A la signatura, a part del conseller i la batlessa, hi foren presents els regidors Rodrigo de Santos i Sebastià Sansó.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.