muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Aniversari amb la gent de la Part Forana

J.M.S./M.M./E.B.
En el dia del seu desè aniversari Diari de Balears fou molt present, com no podia ser d'altra manera, a la Part Forana. Els assistents al Mercat del dilluns de Manacor foren obsequiats amb un exemplar d'aquest diari, que centrà les tertúlies a l'hora del cafè i fou la companyia perfecta per molts visitants que desconnectaren del trull del mercat emparats en la lectura del diari i en l'especial de 96 pàgines que incloïa l'edició d'ahir. També foren molts els subscriptors fidels que lluïren orgullosos la camiseta de l'efemèride amb el logotip obra de l'artista Joan Soler.

Diari de Balears se sumà també a la Fira-Espectacle de ses Salines amb un estand propi, des d'on arribà als milers de veïns de gairebé tots els pobles de l'Illa que ahir visitaren la mostra.

Així mateix, fou també protagonista al dinar del primer de maig a Campanet que anualment organitza el PSM. Els prop de tres-cents assistents llegiren amb interès l'especial de l'aniversari i es congratularen que l'únic diari escrit íntegrament en català complís ahir 10 anys.

Els pares i mares del col·legi Nostra Senyora de la Consolació d'Alcúdia també llegiren eDiari de Balears durant la diada familiar que celebren a l'ermita de la Victòria i els llosetins ho varen fer al pancaritat que es celebra al Puig i a sa Font des Trenc. A la fira de Costitx el rotatiu es repartí a un estand muntat amb motiu de l'aniversari. La batlessa i presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, hi féu una aturada i no dubtà a l'hora de posar-se la camiseta commemorativa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.