algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Les manifestacions minoritàries d'USO, CGT i CNT es deixaren sentir

«Som l'alternativa al model sindical»

E.D.Palma.
«Som l'alternativa al model sindical caduc i inútil». Així de clar i contundent s'expressava el secretari general de la CGT, Josep Juárez, que afirmava que CCOO i UGT són el mateix, «només canvia la marca».

Juárez acusava les centrals majoritàries d'adaptar-se al model neoliberal i d'escenificar una divisió «artificial». Per altra banda, va voler enviar un missatge de solidaritat a tots els col·lectius com dones, immigrants i joves i alertà que la reforma laboral que estudia el Govern central amb col·laboració amb els agents socials els deixarà «indefensos».

Tot i que la CGT, USO i la CNT són minoritaris a Balears també es deixaren sentir i veure en les manifestacions de l'1 de maig.

El secretari general d'USO, Rafel Pons, es demanava com era possible que hi ha hagués tantes manifestacions per separat i que no es pogués assolir un espai comú. «No ho entenc, però des d'USO seguim demanant una plataforma sindical de tots, que no sigui un simple teatre l'1 de maig», afegia.

Per la seva banda, la CNT coincidint amb el missatge de la CGT i posava èmfasis en la crítica a la reforma laboral de Madrid, i encapçalava la seva manifestació el lema «no volem ser mai més precàries».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.