cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 22°
31°

Air Madrid preveu traslladar enguany 300.000 passatgers entre Madrid i Balears

La companyia aèria i el Govern presentaren en un acte a Madrid les noves rutes amb les Illes

Air Madrid espera traslladar enguany 300.000 passatgers a través de les noves rutes que connectaran les Illes amb la capital espanyola, segons les previsions de José Luis Carrillo, president de la companyia.

Carrillo realitzà aquestes declaracions durant la roda de premsa per presentar el primer catàleg especial per a les Balears del touroperador AladaTours, del grup d'Air Madrid. L'acompanyaven, en aquest acte, una representació del Govern balear; el director general de Promoció turística, Eduard Gamero; i el director de l'Ibatur, Raimundo Alabern.

El màxim responsable d'Air Madrid es mostrà convençut de l'èxit de les noves connexions amb l'Arxipèlag, com també dels vols interinsulars. Tot i declarar que entrar en els trajectes interinsulars és «arriscat», ateses les dificultats que hi han tingut altres companyies, anuncià que arran de la gran acceptació obtinguda per aquestes rutes, que funcionen des de fa uns quants dies, afegiran un tercer avió de Palma a Eivissa i a Madrid, a partir de l'1 de maig.

Carrillo anà fins i tot més enllà i assegurà que si el trànsit de passatgers entre les Illes havia disminuït de 800.000 a 400.000 el 2005, ell espera que en dos o tres anys pugui passar a ser d'1'6 milions. «Generam demanda i no llevam quota de mercat a altres companyies», matisà.

Des que Air Madrid començà a operar, l'any 2004, ningú no pot negar la seva ràpida expansió amb les 10 destinacions actuals a l'Amèrica Llatina, 5 a Espanya i 5 a Europa i la previsió d'afegir-n'hi 11 més enguany, per exemple Tòquio, Los Angeles o Tolosa. Així, tot i no concretar-ho en xifres, assegurà que duplicaran la facturació del 2005, i que l'any vinent la tornaran a duplicar.

Respecte del touroperador Alada Tours, les previsions són que enguany passi de 100.000 passatgers de l'any passat a 350.000, 130.000 a les Balears. El catàleg de les Illes ofereix devers 70 hotels de categoria mitjana alta a Mallorca, Menorca i Eivissa.

Per la seva banda, Gamero afirmà que gràcies al compromís de suport i col·laboració del Govern amb el sector privat, les Balears han recuperat el lideratge com a destinació turística, i afirmà que «volem continuar donant suport a iniciatives com la d'Air Madrid». A més, ressaltà la importància tant turística com vertebradora que suposa per a l'Arxipèlag ampliar la seva xarxa de freqüències entre les diferents illes i amb la Península.

Els actes de presentació del fullet d'Alada Tours acabaren amb una festa a la Sala Moma amb agents de viatge, touroperadros i premsa especialitzada. El Govern hi projectà un vídeo amb l'oferta turística de les Balears i oferí un còctel amb productes de les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.