algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

El banc Crèdit Balear acomiada un treballador de la seva sucursal

L'entitat bancària es podria fer càrrec del presumpte desfalc

L'entitat bancària Crèdit Balear ha acomiadat un dels seus treballadors que feia feina a la sucursal de Sineu.

Segons ha pogut saber Diari de Balears, l'acomiadament s'ha realitzat després que sortís a la llum que l'auditoria que estudia un possible desfalc a l'Ajuntament de Sineu investigui els moviments realitzats a un compte municipal del Crèdit Balear i les operacions fetes per la funcionària encarregada de la recaptació de tributs, encara que no tingués signatura. L'única signatura del compte era la del regidor d'UM, Guillem Fuster.

D'altra banda, se sospita que l'entitat bancària té predisposició de retornar els diners que ara s'investiga en l'auditoria encarregada pel batle Josep Oliver. Tot apunta que la xifra del possible desfalc ascendeix als 400.000 euros, encara que no serà fins a la propera setmana quan se sàpiguen els resultats exactes.

Per una altra banda, el batle informà ahir que «el proper dimarts tenim una reunió amb el jutge instructor per estudiar el resultat de l'auditoria». Resultats que també es presentaran a la funcionària que s'estima que és l'autora del presumpte delicte.

Una vegada s'hagin estudiat els resultats i siguin avalats pel jutge instructor, el batle farà una roda de premsa per fer pública l'auditoria que es du a terme aquests dies i que estudia els moviments fets a l'Ajuntament des del 1999. «Així acabarem amb el tema», digué.

El jutge instructor anomenat per la Conselleria d'Interior serà l'encarregat d'avalar els resultats i de dur el cas davant la Fiscalia si detecta qualque delicte a l'auditoria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.