algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Ibatur i Iberojet promocionen les Balears com a destinació turística

Més de 700 agents de viatges visiten l'Illa per donar-la a conèixer

A. MATEU. València.
Més de 700 agents de viatge d'arreu de l'Estat espanyol han arribat avui matí al port de Palma. Aquest grup de professionals han vengut a Mallorca convidats per l'Ibatur i el touroperador Iberojet amb l'objectiu de conèixer de primera mà l'Illa com a destinació turística i poder així ofertar-la als seus clients.

Ahir vespre, els agents de viatge partiren del port de València amb el vaixell Grand Voyager, propietat del grup Iberostar, cap a l'Illa.

Aquesta visita és fruit d'un conveni econòmic signat entre la Conselleria de Turisme i aquest grup empresarial.

Així l'Ibatur aporta un total de 180.000 euros per a la promoció de les Illes Balears entre els turistes espanyols.

De la seva banda, el grup Iberojet es fa càrrec de les despeses de desplaçament i allotjament, com també d'una sèrie de visistes i excursions que es realitzaran arreu de Mallorca.

Des de la Conselleria de Turisme, s'han proposat promocionar les illes entre els turistes espanyols. Aquest col·lectiu suposà, en xifres del 2005, el tercer grup més nombrós que ens visità. En total representaren més del 17 per cent del total de visitants a les illes.

El grup més majoritari que visità les Balears fou els dels alemanys, seguit pel dels britànics.

La majoria d'aquests agents provenen de Catalunya, València, Madrid, Andalusia i algunes comunitats del nord d'Espanya. Avui visitaran una sèrie dels llocs més emblemàtics de l'illa. Així, aniran a Valldemossa, Deià, Pollença, la costa del Llevant...

Entre els agents també hi ha una petita delegació d'agents de viatge portuguesos. Raimundo Alabern, gerent de l'Ibatur, digué que «el nombre de portuguesos que ens visiten augmenta any rere any. L'any passat foren uns 100.000 els que ens visitaren».

Així i tot, Raimundo Alabern reconegué que «s'ha de continuar fent feina amb aquest grup i que el més important és que s'estableixin vols xàrter entre Lisboa o Porto i les Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.