cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Munar es queixa a Matas per la «persecució» de l'entorn del PP

La presidenta creu que alguns càrrecs populars no són fidels als socis


El president del Govern, Jaume Matas, i la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar van mantenir ahir una reunió en la qual Munar va expressar les seves queixes per la «persecució» a la qual l'entorn del PP sotmet UM, fet que inclou alts càrrecs del Partit Popular.

Segons les fonts consultades, la presidenta del Consell va considerar que alguns dels responsables del partit no estan sent fidels amb els seus socis polítics, fet que pot crear problemes en el pacte que van firmar en el seu dia ambdós partits.

Matas va assegurar a Maria Antònia Munar el que ja du mesos repetint: que el Partit Popular no només vol mantenir el seu pacte amb els nacionalistes fins que acabi la legislatura, sinó que la seva voluntat és prolongar-ho més enllà de les eleccions que es faran l'any que ve.

Aquestes friccions obertes entre populars i nacionalistes no afecten les relacions entre els seus màxims dirigents, però en UM sí que existeix malestar per afirmacions i declaracions d'alts càrrecs del PP, entre ells diversos dels seus principals batles, ja que estimen que el seu únic propòsit és perjudicar els nacionalistes.

La tensió entre els dirigents d'ambdós partits ha anat creixent en les darreres setmanes, fins al punt que en Unió Mallorquina consideren que Jaume Matas ha de tractar de frenar les crítiques del Partit Popular als socis polítics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.