algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Un mallorquí de 67 anys mata la seva esposa colpejant-la al cap a Cartagena

Un fill declara que «no ens ho esperàvem, pero tampoc no ha estat una gran sorpresa»

93354
El matrimoni era propietari d'un pis al carrer sant Ignacio, que va vendre en anar a Cartagena.

J.P./EFE. Palma.
La Policia ha detingut a Cartagena (Múrcia) Guillermo Alomar Ensenyat, de 67 anys, acusat d'haver matat la seva esposa, Ana María G.M., de 59.

El crim va ocórrer la nit de dijous i l'home acabà amb la vida de la dona a cops al cap amb un bastó. Guillermo Alomar és nascut a Palma i fins fa poc més de tres mesos el matrimoni residia en un pis del carrer San Ignacio, a Son Gotleu.

El pis el comprà una parella jove, que declarà ahir a aquest diari que havia tingut poc tracte amb el matrimoni, però els feia la impressió que tenien «problemes».

Del matrimoni van néixer tres fills varons, un dels quals marxà amb els seus pares a Cartagena i els altres dos es quedaren residint amb les seves famílies a Palma. Ahir matí, després de ser informats de l'ocorregut, tots dos es desplaçaren a Cartagena.

Un dels fills del matrimoni, Juan, es mostrà ahir «abatut» per l'ocorregut. L'home explicà a aquest diari que «els meus pares estaven en procés de separació i passaven per una situació conflictiva. Puc dir-los que la notícia de l'ocorregut no ens l'esperàvem, sens dubte, encara que per ser sincer tampoc puc dir que hagi estat una gran sorpresa». «El que més sentim jo i els meus germans, afegí, és que no hàgim pogut evitar l'ocorregut. El meu germà i jo, que vivim a Palma, teníem pensat desplaçar-nos a Cartagena perquè sabíem els problemes pels quals travessaven els nostres pares. Ell havia demanat ajuda psicològica i la nostra mare una ordre d'allunyament».

Juan Alomar acabà queixant-se que «després de l'agressió del meu pare ens han dit que l'ambulància tardà 35 minuts a arribar, fet pel qual presentarem una denúncia».

Els fets succeïren en un habitatge del barri de Perera entorn de les nou i mitja de la nit. L'agressió es produí amb un bastó antic que l'home tenia a la casa, amb el qual pegà diversos cops a la dona, dos al cap que li causaren una forta hemorràgia. La dona quedà estesa damunt un bassal de sang al terra de l'habitatge conjugal, on la trobà el seu fill en arribar a casa. Allà fou detingut el seu espòs, qui encara tenia sang a les mans.

La dona morí una hora després.
La batlessa de Cartagena, Pilar Barreiro, manifestà que no existeixen precedents de denúncies per maltractaments anteriors. Barreiro encapçalà una concentració de repulsa davant de l'Ajuntament, on es congregaren 150 persones.

Per la seva part, el president de l'Associació de Veïns del Barri de Perera, Eduardo Martínez, digué del matrimoni que «es veia una parella normal que acudia al local social a prendre cafè».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.