algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

El Consell invertirà uns 12 milions d'euros en obres al Raiguer i al Pla

Els municipis demanden cada cop més ajudes en matèria cultural

El Departament de Cooperació Local del Consell invertirà al 2006 gairebé 12 milions d'euros en subvencions atorgades a través del Pla d'Obres i Serveis a 25 municipis del Pla i Raiguer de Mallorca.

La consellera de Cooperació Local, Catalina Julve, explicà que als darrers anys els ajuntaments de la comarca demanen més inversions en matèria cultural i educativa, dues àrees en les quals el Consell no té competències, ja que moltes obres més bàsiques ja estan fetes. Julve destacà, en aquest sentit, la subvenció que s'ha atorgat a l'Ajuntament d'Alaró per a la construcció d'un centre d'educació al municipi, en la qual el Consell ha invertit 388.833 euros.

A més de subvencionar obres que demanen directament els ajuntaments el Consell de Mallorca finança projectes a les mancomunitats i al Consorci d'Aigües que reuneix 12 municipis del Pla. En aquest sentit el Consell aportarà 128.956 euros per dur a terme la segona fase de reformes i reparacions de clavegueram.

Precisament respecte a les subvencions atorgades les instal·lacions hidràuliques, les millores a la pavimentació de carrers o de camins rurals i les relacionades amb l'enllumenat són les més comunes.

El director general de Cooperació Local del Consell, Domingo Bonnín, va destacar que el Pla d'Obres i Serveis permet a tots els municipis fer front a obres que ells consideren prioritàries sense haver-se d'endeutar. «Les prioritats sempre les marquen els ajuntaments», digué.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.