nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

ALM-UM critica que encara no hi hagi projecte per al nou hipòdrom

En responsabilitza el Govern i diu que no hi ha ni pla de finançament

J.M.SASTRE.Manacor.
ALM-UM de Manacor va denunciar ahir que, quan falta poc més d'un any per concloure la legislatura, no existeix cap projecte de pla de finançament del nou hipòdrom de la ciutat i acusà directament el Govern balear que aquest recinte encara no sigui una realitat.

Catalina Julve i Miquel Àngel Grimalt comparegueren en roda de premsa per contestar a les acusacions del batle de Manacor, Antoni Pastor, qui en el ple de dilluns acusà ALM-UM de voler que «el segon hipòdrom no véngui a Manacor i vagi a Inca», digué en referència a un projecte d'hipòdrom que vol impulsar una empresa privada a la capital del Raiguer.

«L'estratègia del PP és donar-ne la culpa al Consell i això és una responsabilitat», apuntà Julve, que va afegir que «el Consorci de l'Institut Hípic està presidit per Jaume Matas i és qui ha d'impulsar el projecte». En la mateixa línia, Grimalt afegí que el Consell «no pot aturar res perquè no hi ha res sobre la taula, i quan hi hagi alguna cosa hi donarem suport». «Des del Govern han de dir quin serà el sistema de finançament i no ho han fet», afegí.

Grimalt i Julve volgueren deixar clar que ALM-UM donarà «sempre suport al món dels cavalls i sempre que sigui una iniciativa institucional i no privada com és el cas d'Inca, hi farem costat», declararen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.