bruma
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

La guerra dels blocs arriba a l'Ajuntament

Els portaveus municipals del PP, PSOE, EU-EV i PSM es 'despullen' a través dels seus diaris interactius

La guerra dels blocs ha arribat a l'Ajuntament de Palma. Els portaveus municipals de PP, PSOE, EU-EV i PSM ja tenen el seu propi diari interactiu personal a la xarxa on «despullar-se» davant tots els seus lectors.

El primer a obrir foc va ser el regidor socialista, Antoni Roig, qui inaugurà la seva paradeta d'opinió a internet (bloc.balearsweb.net/317) el juny de l'any passat. «Palma amb mà esquerra» és el títol de la seva plana, des de la qual estableix contacte amb els internautes.

Després també vendrien Grosske (bloc.balearsweb.net/581), el gener d'enguany, i Rafel Duran (bloc.balearsweb.net/640), un mes més tard. El darrer a incorporar-se a aquest corrent emergent ha estat Pere Muñoz. El regidor nacionalista obrí dilluns passat el seu dietari per a internautes (peremp.blocat.com), que du per títol «Pere PSMuñoz».

El nombre de visites que reben els diferents blocs dels quatre líders municipals no és tan important com «la proximitat que s'estableix entre tu i el comunicant, la qual afavoreix la participació. Tot i que desitjaria que la gent s'atrevís a participar-hi sense pseudòmin», comenta el portaveu del PSOE, Antoni Roig. Quant al nombre de visites registrades als blocs, pocs disposen de dades precises.

Una altra cosa són les anècdotes que es produeixen arran dels «striptease» emocionals dels polítics. Així, el conservador Duran obrí foc amb un lacònic escrit, amb el «remor» de la mar de fons i les «ones rompent» sobre les roques. Les respostes varen ser contundents: «es veu que teniu poques feines, els polítics» o «es nota que no pagues hipoteca i pots dormir tranquil».

Quant als comentaris, val a dir que els recollits a la plana de Grosske són els més variats, i van des d'«Etoo i el racisme al futbol» a «Cirer, Franco, Emili Darder i l'extrema dreta». D'altra banda, Muñoz és qui ofereix els enllaços més diversos a la seva plana. L'usuari del seu bloc pot accedir a les planes dels nacionalistes irlandesos (Sinn Féin), gal·lesos i bascos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.