cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

La fundació Amazonia envia un contenidor de material a Bolívia

La doctora Juana Maria Román és la impulsora d'aquesta ONG

La Fundació Amazonia envia a la ciutat de Sucre, (Bolívia) un contenidor ple de material solidari que han donat institucions i empreses mallorquines.

La impulsora d'aquesta iniciativa solidària ha estat la que fins ara era cap de Pediatria de l'hospital Universitari de Son Dureta, la doctora Juana María Román.

Román explicà que el contenidor anirà ple de més de 50.000 articles i que van destinats a quatre petits hospitals ubicats en zones rurals dels departament de Chuquisaca, com també per a la Llar dels infants treballadors del carrer Misk'i Wasi ubicat a la ciutat de Sucre.

Encara que el projecte de l'enviament fou iniciativa de la Fundació, ha estat impulsat per l'hospital de Son Dureta, «sobretot pel gerent, Carles Ricci» assenylà la doctora, qui també destacà que el finançament del projecte ha estat gestionat per José María Giménez, director de gestió del centre. Mayne-Pharma Espanya ha estat l'empresa que ha finançat el projecte.

El contenidor inclou importants donacions de material hospitalari i articles d'hostaleria que ha donat l'hospital de referència balear, a més d'altres donacions fetes per la Universitat de les Illes Balears, Camper, Fundació Real Mallorca, Distribuïdora Rotger, Tejidos Casa Ribas i Tejidos Casa Bonet, a més d'aportacions realitzades per socis i col·laboradors anònims.

La doctora, que fa poc s'ha jubilat, partirà l'abril cap a Bolívia per supervisar la distribució de tot el material, rebrà un homenatge del centre el pròxim dia 11, pels anys que ha dedicat a tenir cura de la salut dels infants de Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.