algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.66°
17°

Un algerià roba la pistola a un policia i intenta matar-lo a Palma

L'home premé 3 vegades el gallet però l'arma duia el fiador posat

El fiador de la pistola salvà ahir la vida a un policia nacional de Palma. Un algerià denunciat per maltractar l'al·lota el sorprengué en un pis del carrer Bonaire, li prengué l'arma i premé el gallet tres vegades, sense aconseguir disparar. Després fugí armat i durant hores desenes d'agents 'pentinaren' el centre de Palma, cercant-lo.

Gabi, un algerià, mantenia una relació amb una jove argentina. Ambdós residien en un quart pis llogat al número 22 del carrer Bonaire. Durant la matinada d'ahir organitzaren una petita festa amb una veïna. Passada la una i mitja de la matinada Gabi s'enfurismà. Les discussions i maltractaments eren habituals.

La víctima se les enginyà per sortir del pis i hi deixà tancat l'home. Mentre Gabi pegava coces amb fúria a la porta, la jove es dirigí a la Direcció de Policia del passeig Mallorca, ubicada a 200 metres. L'algerià no pogué tomar la porta i es despenjà fins al tercer pis i d'allà al carrer. Rondà la finca durant hores i devers les cinc del matí l'al·lota tornà, acompanyada d'un policia nacional anomenat Sergio.

La parella pujà al quart pis i començaren a parlar amb la veïna. L'argentina anà al bany i en aquell moment aparegué Gabi, que s'abalançà sobre l'agent. Durant el xoc el magribí aconseguí prendre-li l'arma i, per a sorpresa del funcionari, apuntà cap a ell i va prémer el gallet tres vegades. La pistola duia el fiador i no pogué disparar-se. L'home fugí amb l'arma.

Durant 3 hores, els policies el cercaren pel carrer Bonaire i els voltants. La Unitat Nocturna de la Policia Local se sumà al grandiós dispositiu, que finalitzà quan Gabi tornà a ca seva. Els agents estaven amagats i es tiraren sobre ell sense donar-li temps a treure l'arma. Està previst que avui al matí sigui posat a disposició judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.