chubasco
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
19°

La Sala obrirà dos nous vials que connectaran l'escola i el poliesportiu amb el centre

L'Ajuntament de Campanet vol obrir dos nous carrers que comuniquin la zona esportiva i escolar ubicada al sud-est del poble i millorar el vial que connecta la zona escolar amb el centre. Aquest projecte es preveu a l'informe preliminar de l'adaptació de les Normes Subsidiàries al Pla Territorial de Mallorca que s'aprovà dimarts passat en el ple.

La funció d'aquests nous carrers és descongestionar els estrets vials del centre del poble per on actualment és obligatori passar tant per anar a l'escola com a la zona esportiva, i també per anar des de la carretera general i des de la nova autopista fins a les zones del nord del poble. Tot el trànsit que es vol desviar per aquests carrers passa ara per la cèntrica plaça de la localitat i els carrers estrets que l'envolten.

El traçat dels nous carrers aprofitaria bona part dels camins ja existents i oberts i permetria l'accés i la sortida des de la zona de ponent i del nord del municipi fins a la nova rotonda de l'autopista. La longitud dels nous vials serà de devers 1.500 metres i la quasi totalitat del nou traçat aprofitarà bona part dels dos camins existents.

D'altra banda, durant el ple, el batle Francesc Aguiló informà que «amb un mes quedarà resolt l'expedient de la secretària» que desaparegué. Aguiló digué que «no la podem suspendre de sou, però potser la resolució ens permetrà retirar-la del lloc de feina. Veurem què passa amb la seva compareixença als jutjats el proper 2 de febrer».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.