nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.23°
13°

El PP de Palma vol ara la meitat de pisos públics a Can Domenge, el mateix que rebutjà al Consell

El grup de regidors conservadors insten el Consorci Palma XXI a participar al concurs promogut pel CIM

El grup municipal del PP té previst presentar d'urgència en el ple de demà a l'Ajuntament de Palma una proposició en què demana que la meitat dels pisos que es facin a Can Domenge siguin públics. Hi ha la circumstància que els conservadors rebutjaren en el darrer ple del Consell de Mallorca, aquest dilluns, una proposta igual presentada pel PSIB.

La proposta del Partit Popular pretén que l'Ajuntament insti, d'una banda, «el Consorci Palma XXI Habitatge per tal que faci efectiva la seva participació al concurs convocat pel Consell de Mallorca de cara a l'adquisició dels terrenys de Can Domenge amb la finalitat de construir noves places d'Habitatges de Protecció Pública» i, de l'altra, «el Consell de Mallorca a introduir en les bases del concurs el requisit de destinar una quota mínima del 50% a pisos protegits».

La iniciativa arriba poc després que els grups d'oposició registrassin les seves proposicions del PSIB, IU-EV i PSM relatives al polèmic concurs del Consell per a la construcció d'habitatges d'alt estànding al solar de Can Domenge, entre el camí de Jesús i General Riera.

El PP, soci de govern d'UM en el Consell de Mallorca, contradiu amb la seva proposta els postulats del partit de Maria Antònia Munar. Aquest fet se sumaria a l'escalada de friccions que viuen ambdues formacions integrades en un pacte de governabilitat. La «crisi» de Can Domenge pot posar en una situació complicada els acords institucionals subscrits entre PP i UM a Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.