nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La carretera de s'Albufera absorbeix el trànsit per les obres d'accés a Alcúdia

El tancament no provocà incidents i els conductors seguiren les rutes alternatives

C.MORENO. Inca.
La carretera que uneix sa Pobla amb s'Albufera i Alcúdia -i que no permet el pas de vehicles pesants- absorbí ahir la major part del trànsit, que fou desviat amb motiu de les obres de la carretera d'Alcúdia. El tancament de la carretera d'Alcúdia s'inicià a partir de la rotonda de Pollença-sa Pobla i aquesta roman tancada des d'ahir i fins al proper dia 24 de febrer. Cal informar que els veïns que viuen a la zona en obres poden accedir fins a les seves cases.

Una patrulla de la Guàrdia Civil es desplaçà fins a la rotonda de Pollença-sa Pobla per informar els conductors dels canvis: «El primer dia ha transcorregut sense incidents. Alguns conductors estaven informats prèviament i d'altres els hem informat quan han arribat a la rotonda. La gent ha acceptat els canvis», explicaren.

Les primeres queixes arribaren ahir en boca del portaveu del PSM de Pollença, Biel Cerdà, que denuncià que «a la carretera PM-220-2, que va de Pollença a la carretera del Port de Pollença a Alcúdia, hi havia vehicles de més de 18 tones circulant encara que hi havia indicadors que ho prohibien». Així, el portaveu dels nacionalistes reclama un major control per evitar accidents i que l'asfalt es faci malbé.

Alternatives
Per facilitar les comunicacions amb el municipi d'Alcúdia es demana als conductors que emprin les rutes alternatives com són la carretera de Pollença i Port de Pollença, que s'uneix amb Alcúdia i la carretera de s'Albufera. El Consell recomana com a ruta alternativa la carretera d'accés a Muro per evitar així que els cotxes hagin de transitar per les obres de l'autovia Inca-sa Pobla, que du a terme el Govern balear. A més a més, per aquesta via es permet la circulació dels vehicles pesants.

Per dirigir-se a Alcúdia, els conductors també es poden desviar per la carretera d'Inca-Llubí-Santa Margalida-Can Picafort i Port d'Alcúdia, o bé, per Inca-Sineu-Ariany-Santa Margalida. Can Picafort i el Port d'Alcúdia.

Les obres que s'executen ara a la carretera d'accés a Alcúdia també han obligat a tallar al trànsit la PM-2201, que comunica Pollença amb Alcúdia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.