algo de nubes
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 7.61°
16°

Un camioner queda atrapat després de patir un espectacular accident a Santanyí

El conductor sofrí ferides al cap i a una cama i fou traslladat a l'Hospital de Manacor

86750
El camió va sortir de la carretera pel marge dret i xocà contra una paret. Fotos: A.B.


Un jove de 23 anys d'edat, Miguel Àngel A.R., quedà atrapat en bolcar el camió que conduïa en el tercer accident de similars característiques que té lloc a Mallorca des que començà el 2006.

Devers les 14.10 d'ahir, el jove transportava material d'obra entre s'Alqueria Blanca i Santanyí. A un quilòmetre d'aquesta localitat, el conductor perdé el control del vehicle en un tram complicat de la carretera, en descens i amb diversos revolts seguits. Pel que sembla el vehicle llenegà, bolcà i xocà contra un marge.

El cop deformà per complet la cabina, que quedà reduïda a un embull de ferros. Com a conseqüència, el conductor hi quedà atrapat per les cames. L'espectacular accident provocà la usual resposta policíaca i dels equips d'auxili. Pocs minuts després, Policia Local de Santanyí, Guàrdia Civil, Bombers i dues ambulàncies del 061 arribaren al lloc de l'accident.

En un primer moment es va témer que el conductor pogués estar ferit greu i el rescat fou complicat. El ferit va ser traslladat en una UVI mòbil fins a l'Hospital de Manacor, on rebé les primeres assistències. Després de diverses proves, els doctors comprovaren que es trobava bé i que només havia sofert un tall en una cella i una ferida d'un centímetre en una cama, per la qual cosa ahir mateix fou donat d'alta.

Fa deu dies, un camió cisterna carregat amb 23.000 litres de gasoil bolcà a la carretera d'Inca-Alcúdia, a l'altura de la rotonda de sa Pobla. Una part del combustible es va vessar a la cuneta i el trànsit hagué de ser tallat de manera intermitent, encara que el conductor no sofrí ferides importants.

Més dramàtic fou l'accident que patí Jorge Ricardo Pávez Urzúa, un xilè de 34 anys, en bolcar a l'autopista de l'aeroport el 2 de gener. El conductor rebé un fort cop a l'esquena i quedà paraplègic.

D'altra banda, un motorista sofrí ferides lleus en sortir de la calçada a la via de cintura. L'home, de 37 anys i que respon a les inicials de J.B.P., pretenia agafar la sortida cap a l'aeroport des de l'autovia d'Inca, encara que sortí pel marge dret, segons la Guàrdia Civil, perquè conduïa a una velocitat inadequada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.