muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Condemnat a pagar 600 euros per provocar un accident mortal

Un home morí i 7 persones resultaren ferides en el sinistre, a Llucmajor

Un home que provocà un accident de trànsit en el qual morí una persona i en resultaren ferides greus altres set més ha estat condemnat per un jutjat de Palma a pagar una multa de 600 euros.

En principi la fiscal demanava 2 anys de presó per a l'inculpat, Antonio S.G., però s'arribà a un acord en considerar els fets com a faltes, fet pel qual només haurà de pagar aquesta reduïda multa.

L'accident tingué lloc en un tram corb de la carretera de Llucmajor a l'Arenal, l'abril de 2001. El condemnat, que conduïa un totterreny Mercedes, inicià la maniobra d'avançament i no va tenir temps de veure dos cotxes que circulaven en sentit contrari. El totterreny xocà frontalment contra un Peugeot 405. L'impacte fou tremend i els dos vehicles quedaren destrossats enmig de la calçada, fet que provocà que un tercer cotxe -un Volkswagen Polo- no pogués esquivar-los.

La víctima mortal fou un dels ocupants del Peugeot, Jesús Mariano Alberto Frías, mentre que també resultà ferit un altre al·lot de 10 anys i un adult, que sofrí greus secueles en un genoll i va estar de baixa set mesos.

L'ocupant del Polo sofrí un esquinç cervical, i els altres quatre ferits foren els ocupants del totterreny: el conductor i condemnat, la seva dona i els seus dos fills, d'1 i 3 anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.