muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°
10°

Contenciós dels taxistes contra l'Ajuntament per augmentar la flota

El sector vol que el jutge suspengui cautelarment adjudicar noves llicències

L'Associació de Taxistes de Muro ha interposat un contenciós administratiu contra l'acord de ple del 29 de setembre de 2005 que decidí crear sis noves llicències de taxi amb el compromís que durant l'any passat n'adjudicarien un màxim de quatre i al llarg d'enguany la resta.

Segons informà ahir el batle, Miquel Ramis (CDM), els taxistes han demanat al jutge que suspengui cautelarment l'adjudicació d'aquestes noves llicències fins que no es resolgui el contenciós, per la qual cosa l'Ajuntament ha aturat l'expedient fins que el jutjat no es pronunciï respecte de la suspensió cautelar a través de la qual al·leguen que «les noves llicències tendran uns perjudicis d'impossible recuperació per part del sector».

En el contenciós, els taxistes al·leguen que «per adjudicar aquestes noves llicències l'Ajuntament s'hauria d'haver basat en un estudi econòmic imparcial i no en un estudi elaborat per un funcionari». D'altra banda, assenyalen que a causa de la posada en marxa del tot inclòs per part dels hotelers de Platja de Muro i l'estacionalitat que pateix el sector, no és realment necessari incrementar les llicències passant de 19 taxis a un total de 25. «Realment no fan falta més taxis, els usuaris només han d'esperar uns deu minuts quan plou a l'estiu o durant els dies de mercat», diuen els taxistes.

El sector dels taxistes reitera així mateix que «l'increment de sis noves llicències suposaria un augment exagerat del 30% de la flota que hi ha en aquests moments».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.