muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
16°

Un incendi destrueix sis cotxes al pàrquing d'una empresa a Palma

Els vehicles eren nous i estaven en dipòsit al costat de Son Banya

Un incendi destruí en la matinada d'ahir sis vehicles de gamma alta estacionats en el pàrquing descobert de l'empresa Europark Baleares, situada al polígon de can Mateu, devora Mercapalma. A aquest aparcament hi ha al voltant d'un miler de vehicles en dipòsit. Es tracta de cotxes nous que estan allà en espera de ser traslladats als concessionaris i de turismes d'empreses de lloguer.

L'incendi començà a la part posterior, on hi ha aparcats uns 600 cotxes, devers les 03.00 hores. Pel que sembla fou intencionat, ja que part de la tanca que envolta el pàrquing estava oberta. A la part posterior no hi ha cap altra empresa i a uns 100 metres es troba el poblat de Son Banya.

Instants després de declarar-se el foc, la Policia Local de Palma i del Cos de Bombers es desplaçaren al lloc. Els agents asseguraren la zona mentre els bombers apagaven les flames, que assoliren dimensions espectaculars i podrien haver provocat un autèntic desastre.

Finalment, el foc calcinà sis vehicles sense estrenar, el valor dels quals ascendeix a uns 150.000 euros. Els cotxes sinistrats són un Volkswagen Golf, dos Peugeot 407, un Citroën Xsara, un Volvo V60 familiar i un Volkswagen Touran. Tots van quedar inservibles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.