algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
21°

PSOE i PSM volen una comissió informativa sobre les signatures

Tomeu Cifre (PP) opina que la monja actuà «per desconeixement»

Els partits de l'oposició a l'Ajuntament de Pollença (PSOE i PSM) demanen al batle que convoqui una comissió informativa per depurar responsabilitats polítiques en el cas de les signatures irregulars de contractes de la residència.

Tant Margalida Melià (PSOE) com Gabriel Cerdà (PSM) apunten directament al regidor de Personal, Tomeu Cifre (PP) i a la regidora d'Assumptes Socials, Margalida Reynés (UMP) com a responsables del frau, per haver «consentit i encobert» els fets.

Els fets en qüestió es refereixen a la suplantació de la signatura del batle Joan Cerdà i de l'anterior batlessa, Francisca Ramon, en tres contractes que ells no volgueren signar. Al seu lloc signà la religiosa Francisca Nicolau Nicolau, que dirigí la residència de persones grans fins el març de 2004.

En el cas de Francisca Ramon, la signatura correspon al període preelectoral quan era batlessa en funcions i com a tal no podia subscriure aquest tipus de documents.

Malgrat que els primers contractes es remunten a l'etapa de govern dels socialistes, Margalida Melià (PSOE) i Gabriel Cerdà (PSM) demanen responsabilitats a Cifre (PP) i Reynés (UMP), que assumiren les àrees de Personal i Serveis Socials després d'eleccions entenent que eren ells els que havien de vigilar les decisions adoptades al període de govern en funcions.

Per la seva banda, el tinent de batle i regidor de Personal, Bartomeu Cifre (PP), recordà ahir com ja digué des del primer moment quan sortí l'escàndol que «durant la legislatura passada i fins que se'n varen anar les monges el març de 2004, no hi havia cap control sobre el que ocorria a la residència, suposava que estaven ben fets», digué.

Cifre opina que la monja «no actuà de mala fe i volgué signar els contractes com a representant de l'empresa; va cometre un error perquè desconeixia l'administració», digué.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.