algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
20°

Queixes veïnals per la brutícia que s'acumula a na Burguesa

L'Ajuntament diu que neteja la zona quan li ho demanen malgrat que no és competència seva


Veïns de la barriada de Gènova han expressat en aquestes darreres setmanes la seva queixa per la brutícia que hi ha al camí de na Burguesa, sobretot a la part alta d'aquest. Així mateix, han denunciat el mal estat que es troba el paviment en alguns punts.

Sobre el problema de la brutícia, el tinent de batle d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, el popular Javier Rodrigo de Santos, assenyalà ahir que el solar situat al final del camí, on es troba la imatge de la Mare de Déu, és propietat de la parròquia de Gènova. «De tota manera, sempre que els veïns ho sol·liciten, les brigades d'Emaya acudeixen al lloc per netejar-lo i deixar-lo en bon estat», afirmà.

Per la seva part, el vicari episcopal d'Assumptes Econòmics, Joan Servera, va assenyalar ahir que el Bisbat de Mallorca «és el primer interessat que na Burguesa estigui en bon estat». Així mateix, recordà que a causa que a la zona hi ha una sèrie de solars amb diferents propietaris, de vegades resulta difícil fixar a qui correspon realment la neteja.

El vicari episcopal va indicar que el fet que el restaurant que hi ha al final del camí hagi romàs diversos mesos tancat pot haver influït que s'hagi incrementat la brutícia «a causa de la falta de civisme d'alguns ciutadans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.