nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Una jove de 25 anys mor després de patir un accident de trànsit a Manacor

El cotxe en el qual circulava amb un jove esquivà un ciclomotor i bolcà a la vorera

103510
El Ford Fiesta bolcà a l'alçada del camí de Son Vell. Esther viatjava d'acompanyant i es colpejà el cap. | J.S/M.N.

Després d'una setmana esperançadora, ahir les carreteres mallorquines es van cobrar una altra vida. La víctima mortal és una jove de 25 anys, anomenada Esther Herrera Llamazares, que viatjava d'acompanyant en un cotxe que es va sortir de la calçada al terme municipal de Manacor per esquivar un ciclomotor. El jove que conduïa el vehicle accidentat va sofrir lesions de caràcter lleu.

La jove morta i el conductor anaven en un Ford Fiesta matrícula 3633-DKC, amb poques setmanes d'antiguitat. Devers les onze menys deu minuts del matí, quan circulaven per la carretera Manacor-Felanitx, es van trobar amb un ciclomotor i per evitar la col·lisió el jove va donar un cop de volant i va perdre el control. El turisme va envair el carril esquerre, a l'alçada del camí de Son Vell, i després va bolcar. Tot seguit va tornar a la calçada, però la desgràcia ja havia succeït. Esther, l'acompanayant, es va colpejar de manera molt violenta el cap i va quedar en estat crític. El seu acompanyant va tenir més sort i amb prou feines es va fer algunes rascades. I el pilot del ciclomotor va sortir il·lès perquè no van arribar a fregar-lo.

Els equips d'emergència es van desplaçar ràpidament fins aquest punt quilomètric i van comprovar que l'al·lota es debatia entre la vida i la mort. La Guàrdia Civil de trànsit va muntar un dispositiu d'«alerta verda», per aconseguir que l'ambulància arribàs amb l'accidentada a Son Dureta en el menor temps possible. L'objectiu es va complir, però l'estat d'Esther va continuar empitjorant i els metges, a mitja horabaixa, eren ja molt pessimistes.

Poc després es va produir la mort, de la que va ser informat el jutjat d'instrucció número 8 de Palma, que ahir es trobava en funcions de guàrdia. La víctima, segons les dades provisionals obtingudes ahir a la tarda pels investigadors, era natural de Lleó i podria trobar-se de vacances a Mallorca.

D'altra banda, ahir a la tarda es registrà un altre sinistre a la carretera de Santa Margalida a Can Picafort, amb el resultat de tres persones ferides. Una d'elles va quedar atrapada dins de l'automòbil i fou necessària la intervenció dels bombers per poder rescatar-la.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.