nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
20°

Acord Govern-transportistes que garanteix els trasllats escolars

Fiol anuncia que durà el pacte al Consell de Govern de divendres

El conseller d'Educació, Francesc Fiol, anuncià ahir que el seu departament ha assolit un acord amb la Federació de Transportistes que garantirà la prestació del servei de transport escolar des del començament del curs.

En declaracions als mitjans, Fiol confià que el Consell de Govern pugui aprovar el pròxim divendres l'acord, encara que precisà que la seva ratificació està pendent que autoritzi abans la seva firma l'assemblea de la patronal, que estimà que tindrà lloc «aviat».

El conseller explicà que Educació va obrir una negociació amb la Federació de Transportistes després que la patronal traslladàs al seu departament la «impossibilitat» de participar en el concurs d'adjudicació del servei a causa de la insuficiència del pressupost que s'oferia.

Fiol subratllà que durant les converses la patronal es va comprometre a assumir el servei des del primer dia del curs mitjançant l'establiment de convenis mensuals fins a l'aprovació de l'acord definitiu, modalitat a la qual estimà que no serà necessari recórrer atès el grau de consens assolit.

El conseller va comentar que l'acord, la vigència del qual és de quatre anys, introdueix millores respecte al concurs i estableix un augment de quatre punts sobre l'IPC a partir de 2007.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.