nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El PSOE durà als tribunals la recepció de dues de les urbanitzacions de Nigorra

Els socialistes calvianers denuncien que existeixen greus defectes de forma a l'expedient municipal

MARIA QUES.PALMA.
El portaveu del PSIB-PSOE a l'Ajuntament de Calvià, Antoni Manchado, anuncià ahir que el seu partit durà davant la Sala Contenciosa Administrativa l'expedient en el qual es basa la recepció, per part del consistori, de dues urbanitzacions de la família Nigorra a Santa Ponça.

Manchado, que comparagué davant els mitjans amb el secretari general del partit a Calvià, Paco Cano, afirmà que «encara que no es pot fer res davant un acord del ple, els tribunals tenen molt a dir sobre l'expedient que està ple de defectes de forma. Per exemple no hi ha cap informe global ni de secretari ni de l'interventor».

Per l'altra part, Manchado recordà que aquest acord es va aprovar amb el vot del trànsfuga d'Unió Mallorquina, Joan Thomàs qui va rompre, en el ple de finals del mes de juliol, les directrius del seu partit i votà amb els regidors del Partit Popular, una recepció que va estalviar a la família Nigorra més de dos milions d'euros.

El portaveu del PSIB calvianer féu una valoració sobre la greu crisi política en la qual està immers el municipi, i assegurà que «el partit de Nigorra, el Partit Popular de Calvià, emprarà el vot de Thomàs quan li faci falta» i acusà el batle Carlos Delgado d'haver «convertit el municipi de Calvià en un abocador polític on va a parar tota l'immundícia».

El socialista també qüestionà el lideratge del PP a la Junta local de Calvià, assegurant que «aquí el que comanda és Nigorra, ja que el batle, lamentablement és tan sols un capatàs de finca que compleix les ordres de l'amo de sa possessió de Santa Ponça, que precisament no és el president del seu partit».

Per la seva part, Cano indicà que «la dimissió escenificada per Thomàs dilluns, tan sols és una estretègia per salvar la cara a Delgado i a Matas, després del cap de setmana» i manifestà que «ara Delgado compta amb una majoria absoluta que no li va donar el poble de Calvià, sinó que li ha donat una trànsfuga».

Finalment, Manchado demanà perdó als ciutadans, tant de Calvià com de tota Mallorca per «el lamentable espectacle que està donant el partit de Nigorra en el municipi» i aventurà que encara «no estan a la fi de res».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.