nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
24°

L'equip de Govern reclamarà la urgència de la variant del Port

Presentarà una moció per instar al Consell que s'accelerin les obres

L'equip de govern (PP-AIPC) de l'Ajuntament de Manacor presentarà en el ple de dimecres que ve una moció per instar al Departament de carreteres del Consell de Mallorca que acceleri les obres de construcció de la variant de Porto Cristo davant les successives queixes dels ciutadans sobre els greus problemes de trànsit enregistrats aquest estiu.

Així ho va confirmar el batle de Manacor, Antoni Pastor. «Aquests mesos s'han plantejat molts de problemes de circulació. Les retencions arribaven fins a la zona del Baviera, sobretot a hores punta. I això que el pont del Riuet ha aconseguit descongestionar bastant la zona». Pastor afegia que «presentarem la moció en el ple i esperam que tots els grups s'adhereixin perquè la ronda de circumval·lació és de primera necessitat ja que solucionaria molts de problemes de trànsit».

De fet, la construcció d'una variant és una reivindicació històrica que es ve exigint desde l'Ajuntament de Manacor des de fa molts anys. Cal tenir en compte que la carretera Manacor-Porto Cristo registra un índex molt elevat de cotxes diàriament, el qual s'incrementa sobretot durant els mesos d'estiu. Molt sovint es produeixen les retencions i els col·lapses circulatoris a causa de l'acumulació de vehicles i autobusos en les principals vies de Porto Cristo i, especialment, en el carrer Major.

L'objectiu de la ronda de circumval·lació que està prevista pel Consell és descongestionar el centre de la localitat. El projecte inicial contemplava que la ronda es faria a la zona de sa Marineta, abans de l'entrada a Porto Cristo, la qual cosa evitaria que molts dels vehicles entrassin dins la localitat.

L'Ajuntament de Manacor, ja fa una sèrie d'anys, va reivindicar a través d'un ple que es comencessin les obres el més aviat possible. Ara, es tornarà a demanar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.