algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
12°

Espectacular accident entre un camió i una furgoneta a Son Sardina

Una altra furgoneta bolcà a la carretera de Santa Margalida a Llubí

Un camió amb remolc i una furgoneta es veieren implicats ahir matí en un espectacular accident davant l'estació del tren de Sóller, a Son Sardina. El conductor de la furgoneta, d'uns 40 anys, sofrí un cop en una espatla, encara que les lesions que pateix no són greus. El conductor del camió, José Alarcón, de 58 anys, resultà il·lès.

El sinistre va ocórrer devers les nou del matí. La furgoneta havia acabat de repartir a Son Sardina. El conductor s'incorporà a la carretera de Sóller des del carrer Verd. Per la carretera de Sóller, en direcció a Palma, circulava el camió. El camió quedà semibolcat a la cuneta i el remolc pegà a la façana d'una casa.

D'altra banda, a les 09.45 hores, succeí un altre accident a la carretera de Santa Margalida a Llubí. També s'hi veieren implicats dos vehicles, una furgoneta i un monovolum. La furgoneta sortí de la via i el seu conductor hagué de ser assistit pel personal d'una ambulància. La Policia Local de Santa Margalida va acudir al lloc en primera instància fins que va arribar la Guàrdia Civil i va elaborar l'atestat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.