algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 8.69°
18°

Una plaga de puces obliga a tancar les dependències de la Policia Local

A.B/J.M.S. Artà
Una plaga de puces ha obligat l'Ajuntament d'Artà a tancar les dependències de la Policia Local ubicades a l'edifici de can Solivelles. Ahir els treballadors, després de reiterades queixes del mal estat de la finca, varen exposar el problema al batle, Rafel Gili, que va ordenar que es duguessin a terme una sèrie de mesures per solucionar aquesta situació creada, segons va dir el primer edil, per una família de moixos que ha fet de l'immoble la seva llar.

L'administrativa es va personar ahir a la Sala dient que no podia aguantar més aquesta situació perquè pertot arreu hi havia puces. Davant aquesta preocupació es va decidir clausurar l'edifici i ahir Gili assegurava que ja havien posat solució a aquesta plaga.

«Hem visitat la perit agrícola de la cooperativa per veure com es podia afrontar la plaga i en lloc de fumigar hem posat un una substància que es deixa al mig de l'immoble i en un termini de 24 hores hauran desaparegut les puces», comentava Gili que espera que es pugui tornar a obrir prest Can Solivelles.

L'edifici municipal acull també l'arxiu i les oficines d'algun partit municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.