algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Prop d'un centenar de funcionaris es manifesten contra el nou conveni

CCOO, CSIF i SPPME estan en contra de l'acord signat dimecres

G.M./G.P. Palma.
Un centenar de policies locals i funcionaris pertanyents a CCOO, CSIF i SPPME es manifestaren ahir davant Cort per protestar per la signatura del nou conveni col·lectiu que es realitzà dimecres passat per UGT, USO i STEI.

Aquesta manifestació no estava autoritzada per la Delegació de Govern ja que no s'havien complit els terminis adients per dur-la a terme. Però, devers les 9 de matí es trobaren a la plaça d'Espanya i que no comptaven amb el vistiplau de Delegació de Govern anaren fins a Cort en marxa pacífica. Una vegada a la plaça de Cort començaren les seves reivindicacions per un conveni millor al ja subscrit. Els manifestants criticaren els sindicats UGT, USO i STEI per haver signat el conveni i per haver trencat la unitat sindical.

Amb xiulets feren el suficient renou per fer ressò la seva oposició a un conveni que consideren «insuficient». Arran d'aquesta mobilització, el tinent de batle d'Hisenda Pedro Àlvarez lamentà aquest acte «ja que els sindicats contraris han plantejat a la manera d'imposició les seves reclamacions i nosaltres sempre ens hem mostrat oberts al diàleg».

Com a nota curiosa, els policies locals concentrats distribuïren fulls als ciutadans on s'informava que les multes d'ORA no tenen validesa si no estan avalades pels municipals. A més també recordaren en un judici no val que aquestes sancions estiguin avalades per un altre treballador de l'ORA.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.