nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Consell iniciarà el desdoblament del Camí de Jesus sense pas inferior

Cort demanà modificar el projecte, però no és prioritari pel CIM

El Consell de Mallorca iniciarà les obres de desdoblament del Camí de Jesús sense el pas inferior que proposava l'Ajuntament de Palma a l'encreuament del torrent de sa Riera, al principi de l'obra.

«Consideram que el pas inferior no és prioritari i que el cost seria molt elevat i complicaria el finançament», explicà ahir Gonzalo Aguiar, director insular de Carreteres. La duplicació de calçada projectada per l'organisme insular sortí ahir a exposició pública i durant un mes es podran presentar al·legacions al projecte, que té un cost de 3,6 milions d'euros.

Cort, per la seva banda, havia proposat un pas inferior al principi per millorar la seguretat de l'encreuament, però l'objectiu del Consell «és millorar l'accés a Palma. El pas inferior és un projecte més d'àmbit professional», assegurà Aguiar, que assenyalà, a més, que l'organisme insular no està tancat a aquesta obra. De totes maneres, introduir aquesta modificació, en aquests moments, retardaria de manera considerable l'obra i no és aquesta la intenció del Consell de Mallorca, que preveu que el desdoblament pugui començar el mes de setembre.

El desdoblament es durà a terme en un quilòmetre de llargada, des de l'encreuament sobre el torrent de sa Riera i la Via de Cintura. El projecte preveu el màxim aprofitament del traçat actual, així com la conservació del màxim nombre de pins que actualment hi ha a la vorera esquerra. La nova carretera tindrà dues calçades amb carrils de 3 metres i una mitjana de 2 metres en alguns trams i de 4 quatre en altres. Les voreres tindran 3 metres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.