algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Estudiants alemanys investiguen els hàbits de consum dels turistes

El Govern i la universitat de Bad Honef han firmat un conveni

Vint universitaris alemanys es troben a Mallorca fent un treball d'investigació per donar a conèixer els hàbits de consum dels turistes que vénen a passar les seves vacances a les Illes Balears.

El projecte d'investigació, dirigit pel doctor Helmut Wachowiak, és el resultat d'un conveni entre la universitat de la ciutat alemanya de Bad Honef-Bonn amb el conseller de Comerç, Indústria i Energia, Josep Joan Cardona, en qualitat de president del Consorci per al Desenvolupament Econòmic de les Illes Balears (CDEIB). L'acte de la signatura del conveni coincidí amb la inauguració de l'oficina comercial del CDEIB a Bonn. Aquesta oficina del CDEIB-Bonn, juntament amb les existents a Los Angeles i New York pretenen complir els objectius d'ajuda a l'empresa balear per obrir-se camí dins els nous mercats internacionals.

Amb aquest projecte d'investigació es pretén tenir una base de dades que donin a conèixer, entre d'altres aspectes, què fan els alemanys que ens visiten, què esperen els turistes alemanys avui dia, quina despesa fan, quina imatge tenen de Mallorca, quins lloc visiten, com valoren el Tot inclòs i entre d'altres qüestions, quin coneixement i consum en fan dels productes autòctons.

El resultat d'aquest treball es donarà a conèixer a finals del 2005 i amb ells es començaren a programar les estratègies per promoure els productes propis de les Illes Balears. Per poder obtenir tota la informació es repartiran qüestionaris dins els avions i es faran entrevistes personals als turistes alemanys.

Totes les dades es donaran a conèixer a diferents sectors econòmics per tal que en puguin prendre les mesures avinents per millorar las seves activitats. La feina ha començat a Mallorca però es farà també a Menorca, Eivissa i Formentera, per tal de tenir uns coneixement de tots els turistes alemanys que ens visiten.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.