cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Les multes de la Policia Local de Palma baixen un 30% per la vaga

Maite Jiménez confirma el descens en el primer trimestre del 2005

G.P. / J.M.A. Palma.
La regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Maite Jiménez, confirmà ahir que la imposició de multes per part de la Policia Local ha davallat un 30% durant el gener, el febrer i el març en relació amb el primer trimestre de l'any passat. Això es deu a la vaga de «bolígrafs caiguts» que mantenen els agents del Cos per les diferències sorgides en la negociació del nou conveni laboral, que també ha desencadenat una sèrie de manifestacions i d'incidents.

La regidora explicà que mantindrà reunions amb els agents que han minorat la imposició de sancions de manera considerable i s'obriran els expedients disciplinaris «que facin falta». Jiménez volgué matisar que «ha baixat el nombre de multes, però en la resta de serveis no ha minvat gens».

Quant a la clausura del fòrum d'intranet dels policies locals, Jiménez concretà: «S'ha suspès fins al matí -avui- o fins dilluns, es donarà una clau a cada policia i podran dir el que vulguin, però havien començat a aparèixer escrits desagradables de gent que s'emparava en l'anonimat i aquest ús del fòrum no és apropiat». Així mateix, la responsable de l'àrea de Seguretat Ciutadana recordà que continuen les investigacions per trobar l'autor o els autors dels actes vandàlics a la caserna de Sant Ferran.

Divendres, cap a les 19.30 hores, fou incendiada una moto i dissabte foren punxades les rodes d'un vehicle de la Unitat d'Intervenció Immediata i de dues motos. «No havia passat mai res així i no es pot consentir que s'embruti la imatge de la Policia Local amb uns fets comesos per quatre inconscients», destacà la responsable municipal. En aquest sentit, assegurà que «divendres hi havia una trentena de persones a la caserna i dissabte més o menys igual, però al garatge s'hi pot accedir des del carrer i per això és difícil saber qui ha estat l'autor dels actes vandàlics».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.