cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Els talls de vies per les obres del tren afecten el trànsit a tot el centre

La zona de l'estació quedà tallada pel soterrament del pas a nivell

Tota la ciutat d'Inca es va veure ahir afectada per les retencions de trànsit motivades per les obres de soterrament del pas a nivell del tren, que a partir de les 10.30 hores d'ahir dematí obligaren a tancar la circulació per tot el recinte de l'estació i el pas a nivell de Crist Rei.

Alguns veïns de la zona es mostraren força preocupats perquè hagueren de patir les primeres retencions de trànsit, ja que l'entrada a l'estació des de qualsevol carrer quedà tancada al trànsit rodat exceptuant els residents, autobusos de línia regular i taxis. A partir d'ahir dematí també quedà tallat al trànsit el pas a nivell tant per a cotxes com per a vianants.

Entre els canvis de circulació que es varen dur a terme ahir, destaca el tancament de l'accés al centre per la plaça Orient i l'eliminació de les places d'aparcament del carrer Ramon Llull, que agafà alguns usuaris per sorpresa. En aquest sentit, el major de la Policia Local d'Inca, Baltasar Perelló, explicà ahir que «amb l'eliminació de les places d'aparcament el carrer Ramon Llull passarà a ser una via ràpida i de moment la plaça Orient queda tancada per accedir al centre per evitar embussos».

Tant Perelló com el regidor responsable de Policia, Joan Deus, comentaren ahir que «les actuacions foren les previstes des d'un primer moment i ara els ciutadans s'hauran d'habituar als canvis de circulació».

El PSOE i el PSM criticaren ahir la improvisació i la manca d'informació oferida als ciutadans. El PSOE criticà «la falta d'organització, ja que aquesta obra coincideix amb els treballs que es duen a terme as aparcaments de la plaça Antoni Mateu». D'altra banda, el PSM reclamà una via alternativa per evitar el caos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.