algo de nubes
  • Màx: 19.12°
  • Mín: 13.93°
19°

Cort anuncia la construcció d'un centre sociocultural a Son Gotleu

Comptarà amb dependències de la Policia Local i de Serveis Socials

L'Ajuntament de Palma ha anunciat la construcció d'un centre cívic sociocultural i multiusos per al barri de Son Gotleu. El pressupost total de l'obra ascendeix a quasi 3 milions d'euros.

Aquest nou local social estarà ubicat a un solar de 1.930 metres quadrats del carrer d'Indalecio Prieto. El projecte bàsic en qüestió ha estat redactat per l'arquitecte Pablo Fernández. A la planta primera de l'immoble s'instal·larà el centre sociocultural pròpiament dit. Tindrà una superfície de 800,5 metres quadrats. En canvi, la planta baixa serà la que acollirà diferents usos. Per una banda donarà cabuda a una dependència de la Policia Local que vigilarà i donarà seguretat als veïns de Son Gotleu, amb un local de 459,98 metres quadrats.

Hi haurà un altre espai que tindrà funcions de delegació de la regidoria de Serveis Socials, en una zona de Palma que necessita d'aquests serveis. També s'hi contempla una oficina de l'Institut Municipal de Formació, Ocupació i Feina (Imfof) en un barri que compta amb una alta taxa d'atur i de problemes d'inserció sociolaboral. A més, hi haurà un petit espai que es destinarà a serveis comuns.

D'aquesta manera podríem parlar d'un total construït de 1.639,9 metres quadrats que preveu en el seu exterior diverses zones ajardinades. També s'hi executarà un aparcament en superfície que serà utilitzat per la Policia Local de Palma. A causa de les denúncies d'EU-EV i del PSOE sobre la manca d'accés dels regidors a la informació administrativa, la Secretaria General de l'Ajuntament de Palma ha redactat un informe en aquest sentit.

La Secretaria conclou que la llei estableix una sèrie de principis, com ara que el dret a la informació no pot implicar cap perjudici important per a l'eficàcia de l'Administració i ha d'ajustar-se al règim de feina dels serveis municipals. A més, insisteix en la prohibició de formular peticions indiscriminades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.